vakantie-sluiting

Vakantie sluiting

Momenteel genieten wij van onze vakantie en zijn daarom gesloten tot 30 augustus. Vanaf donderdag 31 augustus staan wij weer met open armen voor u klaar.

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze contactmogelijkheden: stuur een e-mail naar Info@hamamhetoosten.nl of maak gebruik van ons handige contactpagina. Terwijl wij genieten van onze tijd weg, hopen wij dat iedereen een heerlijke vakantie beleeft!

Graag verwelkomen we u in onze hamam in Hengelo die uniek is in Nederland. We ontvangen u in een gemoedelijke sfeer van gastvrijheid. We bieden u een ontspannen hamam bezoek met vele heerlijke behandelingen en een fantastische keuken.

Hamam Het Oosten onderscheid zich door kleinschalig te blijven, daarom is reservering noodzakelijk en het dragen van badkleding is verplicht. Voor parkeren hoeft u niet te betalen en er is altijd wel genoeg ruimte voor uw auto of fiets.

Entree v.a. €19,50

Bij de entree is inbegrepen:

  • Rondleiding hamam
  • Het gebruik van een pestamal (lendedoek)
  • Het gebruik maken van de Finse sauna, infrarood sauna, stoombad, whirlpool en Hamam Arena gedurende de gehele dag.

Badjas, slippers en handdoek kunt u zelf meenemen of huren bij de hamam. Badkleding dient u zelf mee te nemen.

Let op: gelieve geen bodylotion gebruiken als u een scrub en inzeep massage heeft gereserveerd. Het scrubben heeft minder effect door het lotion.

Voor alle hierna volgende arrangementen, massages en behandelingen geldt: graag van te voren reserveren of informeren bij de receptie naar beschikbaarheid.

Badkleding bij Sauna verplicht

Bij Hamam het Oosten is het dragen van badkleding verplicht. We hebben hiervoor bewust een keuze gemaakt omdat onze bezoekers hebben aangegeven dat zij zich dan het meest prettig voelen.

Sauna betreden met Badkleding, is dat wel zo fijn?

Wij vinden het van belang dat onze bezoekers tevreden zijn als ze onze hamam verlaten en daarom vragen we ook regelmatig aan onze bezoekers wat ze ervan vinden als ze hun badkleding aan moeten houden in de sauna. De reacties die wij krijgen zijn zeer positief en veel bezoekers uit heel Nederland bezoeken onze sauna mede omdat dat ze hun badkleding aan kunnen houden.

Speciale dagen, sauna zonder badkleding?

Op dit moment hebben wij geen speciale dagen waarbij het mogelijk is om onze sauna zonder badkleding te betreden. Ook hebben we geen speciale dagen voor vrouwen of heren. U kunt in overleg wel de hamam afhuren.

Bezoek ook eens onze Facebook pagina

Deel dit bericht